Elra

Elra Heus de Graaf

Elra Heus de Graaf

Energetisch, & creatief coach/therapeut, trainer

Ik geloof in de kracht en het zelfhelend vermogen van de mens en begeleid je graag in het herstellen van de verbinding met jouw oorspronkelijke zelf. Je vind in mij een hartelijk en integer persoon, die in een veilige vertrouwde omgeving ruimte biedt aan jouw verhaal. Ik ben een positief persoon die vanuit een sterk ontwikkeld empathisch vermogen en mijn sensitiviteit, feilloos in kan tunen op de persoon tegenover me. Mijn ervaring op zowel energetisch en -kunstzinnig gebied, in combinatie met mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vaardigheden zet ik graag in om jou te begeleiden.

Mijn verhaal

Als kind van een kunstzinnige familie ben ik opgegroeid met de focus op het ontwikkelen van mijn  creativiteit en leerde ik te vertrouwen op mijn waarnemingen en intuïtie.
Op jonge leeftijd kreeg ik opdrachten op gebied van vormgeving voor zowel bedrijven als particulieren .
Ik heb na de nodige studies van mijn talenten mijn beroep gemaakt en ben mijn bedrijf in kunst, Living Arts gestart.  Mijn fascinatie voor de mens en haar emoties waren en zijn zichtbaar aanwezig in mijn kunstwerken.
Jarenlang ben ik werkzaam geweest als Beeldend kunstenaar en was ik werkzaam als docent op gebied van kunstvorming, tekenen en schilderen op scholen en kunstcentra en verzorgde ik workshops voor particulieren en bedrijven.  

Mijn intuïtieve gaven hebben er toe geleid dat ik cursussen in persoonlijke ontwikkeling heb opgezet, met als doel de mens terug te brengen bij zijn oorsprong. Overtuigd van het belang mijn intuïtieve gaven in te zetten om mijn medemens te begeleiden, heb ik vele studies gevolgd, waaronder Energetische therapie, Creatieve therapie en Systemisch werk.
Na het afronden van mijn opleidingen, ben ik mijn eigen praktijk gestart. 
 
Als crkbo geregistreerd docent heb ik met mijn ervaringen en kennis op gebied van persoonlijke ontwikkeling, kunnen delen op een opleidingsinstituut in Breda. 
Ik heb de geaccrediteerde bijscholing Creatieve Interventie ontwikkeld, waarbij creatieve werkvormen als communicatiemiddel worden ingezet bij coaching en therapie.
lees verder….

Afgeronde opleidingen en studies;
Energetische therapie
Creatieve therapie
Systemisch werk
Psychosociale basiskennis
E.f.t. Emotinal freedom techniques
Healing arts
Celzouten
Energetische bescherming vanuit de inca’s
Reiki

error: Content is protected !!