elra

elra

Mijn verhaal

Als kind van een  kunstzinnige familie ben ik opgegroeid met de focus op het ontwikkelen van mijn  creativiteit en leerde ik te vertrouwen op mijn waarnemingen en intuïtie.
Op jonge leeftijd kreeg ik opdrachten op gebied van vormgeving voor zowel bedrijven als particulieren .
Ik heb van mijn talenten mijn beroep gemaakt en ben mijn bedrijf in kunst, Living Arts gestart.  Mijn fascinatie voor de mens en haar emoties waren en zijn zichtbaar aanwezig in mijn kunstwerken.
Jarenlang ben ik werkzaam geweest als Beeldend kunstenaar en was ik werkzaam als docent op gebied van kunstvorming, tekenen en schilderen op scholen en kunstcentra en verzorgde ik workshops voor particulieren en bedrijven.  

Mijn intuïtieve gaven hebben er toe geleid dat ik cursussen in persoonlijke ontwikkeling heb opgezet, met als doel de mens terug te brengen bij zijn oorsprong. Tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik diverse studies als Reiki, Eft Master, bescherming vanuit de Inca’s en Healing arts afgerond en besloot ik de opleiding creatieve therapie te volgen. Overtuigd van het belang mijn intuïtieve gaven in te zetten om mijn medemens te begeleiden heb ik hierna de (SNRO-geaccrediteerde) opleiding Energetische therapie met succes kunnen afronden. Deze opleiding was de brug tussen mijn gave en het gericht werken met energie. 
Na het afronden van mijn opleidingen, ben ik mijn eigen praktijk gestart. 
Om kwaliteit te kunnen leveren is het van belang om je als mens te blijven ontwikkelen.  De studies systemisch werk en psychosociale basiskennis zijn waardevolle aanvullingen gebleken.
Ook ben ik  Crkbo erkent docent/trainer en coördinator bij het opleidingsinstituut the Nem academy in Breda.


Studies

Energetische therapie  (snro geacrediteerd)
Creatieve therapie 
Psychosociale basiskennis
Systeemopstellingen
Emotional freedom techniques master
Healing Arts
Bescherming vanuit Inca’s

error: Content is protected !!