Elra

Mijn verhaal

Als hooggevoelig klein meisje  kon ik mijn helder voelende gaven niet kwijt. Als kind word je niet altijd begrepen als je ‘anders’ bent dan de kinderen om je heen. Tegenwoordig is dit bekend als een hoog sensitief persoon, ofwel h.s.p.
Mijn gevoelens uitte ik door te tekenen en te schilderen.  Ik heb van mijn gaven mijn beroep gemaakt en ben mijn bedrijf in kunst, Living Arts gestart.
Mijn enthousiasme  voor het tekenen en schilderen, wilde ik graag op anderen overbrengen. Ik heb als docent lesgegeven op scholen, het kunstcentrum, als gastdocent en aan enthousiaste leerlingen in mijn eigen atelier.

Mijn intuïtieve gaven hebben er toe geleid dat ik cursussen in persoonlijke ontwikkeling heb opgezet, met als doel de mens terug te brengen bij zijn oorspronkelijke  zelf.  Het doel van deze cursussen zijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.
“Ik bied handvatten aan voor ontwikkeling, bewustwording en het versterken van de intuïtieve mens en haar innerlijke zelf.”

De opleiding tot Creatief therapeut was een logisch vervolg op het intuïtief schilderen. Na mijn ontwikkeling in Reiki, Eft, bescherming vanuit de inca’s en Healing art, heb ik de opleiding tot Energetisch therapeut succesvol afgerond. Deze opleiding was de brug tussen mijn gave en het gericht werken met energie. Na het afronden van de opleidingen, ben ik mijn eigen praktijk gestart. Naast mijn eigen praktijk ben ik docent en coördinator bij het opleidingsinstituut
the Nem academy in Breda.

New Energy
Movers